Afscheidskamer

                                                   

Afscheidskamer 


Rouwzorg Riny 

Hoeksteen  Hattemerbroek.


De afscheidskamer is modern ingericht. Heeft een goede klimaatregeling en beschikt over een eigen ingang waar de familie 24 uur per dag met een persoonlijke code naar binnen kan. Men kan er koffie of thee zetten en alle tijd nemen om bij hun dierbare aanwezig te kunnen zijn. Wanneer er een grotere familie is kan men ook verschillende dagdelen gebruik maken van de kleine zaal die grenst aan de afscheidskamer. Iedereen kan dan samen zijn en men hoeft niet buiten te wachten en kan zo elkaar afwisselen.


De kleine zaal kan men ook gebruiken om te condoleren. Hier kan men op een (corona) veilige manier de familie condoleren. Men kan via de zijingang naar binnen, de familie in de kleine zaal condoleren, in de afscheidskamer kan men  afscheid nemen van de overledene en dan via de hal van de afscheidskamer weer naar buiten. 


Wilt u meer informatie over de afscheidskamer, de mogelijkheden die de  kleine zaal heeft of u wilt gewoon een keer komen kijken hoe het geworden is; Neem gerust contact met ons op.


Tijdens kantooruren:

06 5478 3435   


of via mail: 

info@rouwzorgriny.nl