Rouwzorg Riny

 Samen persoonlijke mogelijkheden bespreken.
    - Voor een eerlijke prijs

   - Uitvaartverzorging

   - Rouwvervoer

   - Persoonlijk

   - Vertrouwd                                                             Foto's  afscheidskamer en Hoeksteen

                                                                   

Afscheidskamer  Hoeksteen  Hattemerbroek.


Eind 2019 hebben we contact gezocht met de Hervormde Kerk: Wezep - Hattemerbroek, met de vraaag of we in de Hoeksteen in Hattemerbroek een afscheidskamer mogen realiseren. We hebben toen het plan uitgewerkt en kregen toestemming om een ruimte te huren en deze in te richten. Begin dit jaar zijn we begonnen met de verbouwing.

De planning was om 2 mei 2020 een open huis te houden en dan de afscheidskamer in gebruik te nemen. Door de corona gaat het open huis niet door, en is de afscheidskamer eerder dan gepland in gebruik  genomen.


De afscheidskamer is fris ingericht. Heeft een goede klimaatregeling en beschikt over een eigen ingang waar de familie 24 uur per dag met een persoonlijke code naar binnen kan. Men kan er koffie, thee zetten en zo alle tijd nemen om bij hun dierbare te zijn. 


Bouwkundig is nog niet alles klaar. Het toilet is nog niet klaar. Net als de aangrenzende zaal, deze is ook nog niet helemaal klaar. We hebben dan de mogelijkheid wanneer er grotere families zijn, de aangrenzende zaal erbij te huren in de avond bijvooorbeeld  om als gezin samen naar de familiekamer te gaan. Iedereen kan dan samen zijn en men hoeft niet buiten te wachten en kan zo elkaar afwisselen.


Er wordt hard aan gewerkt om alles netjes en goed af te werken. Ook buiten zullen er aanpassingen gedaan worden voor een betere bereikbaarheid met de auto om bij de ingang van de afscheidskamer te komen voor mensen die minder mobiel zijn. We houden u op de hoogte over de voortgang.  


Wilt u meer informatie over de afscheidskamer, neem gerust contact met ons op.

Tijdens kantooruren:  06 5478 3435    of mail:  info@rouwzorgriny.nl

© Copyright 2015. All Rights Reserved