Nieuws & Activiteiten

 

Voorlopig geen open inloopspreekuur.

U zult begrijpen dat er door alle beperkingen rond  corona er voorlopig geen open inloopspreekuur zal zijn op de eerste maandag van de maand. U kunt ons altijd mailen, bellen of nog liever appen met uw vragen.  info@rouwzorgriny.nl  / 06 5478 3435


Opbaren, condoleren en afscheid thuis.

Hoe fijn is het om je dierbare thuis te hebben tot aan het moment van de uitvaart. Wij kunnen bij u in huis een ruimte voor het opbaren creëren. Al is de woning of kamer nog zo klein. Zo beschikken we over de materialen om een afscherming te maken. 

We hebben ook een ruime tent die we eventueel bij de woning kunnen plaatsen. Deze kan worden gebruikt voor het condoleren of om thuis afscheid te nemen. Deze tent kan worden ingericht met statafels en stoelen. Ook verlichten en het verwarmen van de tent hoort tot de mogelijkheden net als de catering, beamerpresentatie en geluidsinstallatie.


Digitaal vingerafdruk nemen.

Vanaf 11 mei kunnen wij digitaal een vingerafdruk nemen.  Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken om in een sieraad te laten verwerken. U heeft dan een persoonlijke en tastbare herinering aan uw dierbare. Omdat het digitaal is is er ook een hogere resolutie. Het is dan ook mogelijk de afdruk in een schilderij, vloerkleed of fotobehang te laten verwerken. Tijdens het open huis kunnen wij u hier meer over vertellen. 


Kindermoment bij overlijden binnen de familie

We hebben een fotoboek gemaakt waarin we vooral jonge kinderen het verhaal van beertje Knuf kunnen vertellen. Kinderlijk eenvoudig is het verhaal. We vertellen dat het beertje een vriendje heeft dat is overleden. Na dit verhaal krijgen de kinderen beertje knuf mee. Bij dit beertje kunnen ze troost vinden. 


Geen tariefwijzigingen januari 2019.

Waar heel veel bedrijven hun tarieven januari 2019 aanpassen,  blijven wij dezelfde persoonlijke inzet leveren voor hetzelfde tarief. Wij streven er naar een uitvaart voor een eerlijke prijs te verzorgen.


Natuurlijke manier van opbaren

Vanaf 1 juli 2018 kunnen wij ook naast de huidige manier van (thuis)opbaring: de koelplaat, een nieuwe geheel biologische en ecologische manier van opbaren verzorgen en u deze als optie aanbieden. De koelplaat is dan niet meer nodig. Het kost geen energie en is daardoor minder belastend voor het milieu. U heeft geen hinder van het gezoem van de koelplaat. Doordat het lichaam niet gekoeld wordt, zal deze bij eventuele aanraking minder koel aanvoelen.  Een bijkomend voordeel van deze nieuwe opbaring is dat er minder geurtjes vrij komen. Wilt u meer informatie over deze manier van opbaren; neem dan gerust contact met ons op.

 

Kinderuitvaarten

Vanaf nu kunnen wij ook kinderuitvaarten verzorgen. We hebben contacten gelegd met leveranciers en hebben nagenoeg alle materialen die nodig zijn of weten de juiste instandties hievoor te vinden. Het is een rollercoaster van emoties waar men in beland wanneer een kind komt te overlijden. Fijn is het dan als je ze kunt bijstaan wanneer ouders geconfronteerd worden met het verlies van een kind.

 

Tweede prijs Starter van het jaar 2017.

27  januari 2017 was de bekendmaking wie de starter van het jaar bij de Rabobank is geworden. We zijn tweede geworden. Een prijs waar wij trots op zijn.

 

Genomineerd door de Rabobank Noord Veluwe voor starter van het jaar 2017.

Nadat Rouwzorg Riny al verkozen is tot starter van de maand Mei 2017, zijn we ook genomineerd tot starter van het jaar 2017 door de Rabobank Noord Veluwe. 27 januari zal de starter van het jaar worden bekend gemaakt door de Rabobank op de starterdag welke gehouden zal worden bij Hotel en Restaurant van der Valk te Harderwijk. Er breekt dus een spannende tijd aan.

 

                                                                                     

                                                                                                              

                                                                                                            

                                                                                                                                                                                                                        

                                                                                                                                        

Nieuws en Activiteiten  Rouwzorg Riny