Nieuws & Activiteiten Rouwzorg Riny

 

Geen tariefwijzigingen januari 2019.

Waar heel veel bedrijven hun tarieven januari 2019 aanpassen,  blijven wij dezelfde persoonlijke inzet leveren voor hetzelfde tarief. Wij streven er naar een uitvaart voor een eerlijke prijs te verzorgen.

 

Tijdelijk grafmonument.

In samenwerking met den Hollandsche Gedenktekens gevestigd in Wezep kunnen we de nabestaanden gratis een tijdelijk grafmonument aanbieden. Tot het plaatsen van het definitieve grafmonument is de naam van hen die zo dierbaar was zichtbaar op het graf.

 

Nu bijzondere rouwkaarten in het assortiment.

We hebben vanaf nu bijzondere rouwkaarten in ons assortiment. Kaarten in 3 luik. Er zijn drie verschillende fases van het leven in de kaart verwerkt. Een bloem volop in de bloei. Wanneer je de kaart opent is de bloem uitgebloeid, en als de kaart helemaal open is dan is er alleen nog een kale tak.  Maar er is ook een kaart met voetstappen in het zand, een kaars, orchidee, totaal 16 verschillende uitvoeringen. Elke kaart is bijzonder. De namen en gegevens op de kaart zijn van nietbestaande personen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe natuurlijke manier van opbaren

Vanaf 1 juli 2018 kunnen wij ook naast de huidige manier van (thuis)opbaring: de koelplaat, een nieuwe geheel biologische en ecologische manier van opbaren verzorgen en u deze als optie aanbieden. De koelplaat is dan niet meer nodig. Het kost geen energie en is daardoor minder belastend voor het milieu. U heeft geen hinder van het gezoem van de koelplaat. Doordat het lichaam niet gekoeld wordt, zal deze bij eventuele aanraking minder koel aanvoelen.  Een bijkomend voordeel van deze nieuwe opbaring is dat er minder geurtjes vrij komen. Wilt u meer informatie over deze manier van opbaren; neem dan gerust contact met ons op.

 

Activiteiten rond de "Week van de Begraafplaats"

De laatste week van mei worden er landelijk verschillende activiteiten georganiseerd in het hele land  tijdens de week van de begraafplaats. Samen met Diny Griede en een aantal andere vrijwilligers zullen we activiteiten op de oude begraafplaats organiseren. Zelf zal Rouwzorg Riny ook ter gelegenheid van het één jarig bestaan een expositie houden met het thema: Begraven door de eeuwen heen in Wezep. Meer informatie zal binnenkort via de locale media bekend worden gemaakt.

 

Kinderuitvaarten

Vanaf nu kunnen wij ook kinderuitvaarten verzorgen. We hebben contacten gelegd met leveranciers en hebben nagenoeg alle materialen die nodig zijn of weten de juiste instandties hievoor te vinden. Het is een rollercoaster van emoties waar men in beland wanneer een kind komt te overlijden. Fijn is het dan als je ze kunt bijstaan wanneer ouders geconfronteerd worden met het verlies van een kind.

 

Rouwzorg Riny verzorgd ook het reinigen van bestaande grafmonumenten.

Wij kunnen nu ook het grafmonument  onderhouden van uw dierbaren. Twee keer per jaar zal dan het monument gereinigd worden. Opties als het opnieus inverven van de tekst grint reinigen of vervangen is ook mogelijk. Zie voor meer informatie de website.

 

Tweede prijs Starter van het jaar 2017.

27  januari 2017 was de bekendmaking wie de starter van het jaar bij de Rabobank is geworden. We zijn tweede geworden. Een prijs waar wij trots op zijn.

 

Genomineerd door de Rabobank Noord Veluwe voor starter van het jaar 2017.

Nadat Rouwzorg Riny al verkozen is tot starter van de maand Mei 2017, zijn we ook genomineerd tot starter van het jaar 2017 door de Rabobank Noord Veluwe. 27 januari zal de starter van het jaar worden bekend gemaakt door de Rabobank op de starterdag welke gehouden zal worden bij Hotel en Restaurant van der Valk te Harderwijk. Er breekt dus een spannende tijd aan.

 

13 augustus 2017,  Begonnen met digitaal in beeld brengen van grafmonumenten begraafplaast Stationsweg Wezep

Voor  de website www.online-begraafplaatsen.nl brengen we alle informatie digitaal in beeld van de begraafplaats aan de Stationsweg in Wezep. Van de grafmonumenten die er nog staan worden foto's gemaakt. Deze zullen op deze site worden gepubliceerd.

                                                                                                              

                                                                                                              

                                                                                                            

                                                                                                                                                                                                                        

                                                                                                                                        

© Copyright 2015. All Rights Reserved